ZARA OVERTØJS FAVORITTER

30 DAYS YOGACHALLENGE

Fil 11-10-2015 14.54.12

Jeg har i dag besluttet mig for at jeg vil give mig selv en lille udfordring. Jeg vil forsøge at lave yoga hver dag i 30 dage! Jeg er for nylig begyndt at lave yoga da jeg føler at jeg er kørt lidt død i min normale styrketræning. Jeg følte at jeg havde brug for at prøve noget andet og stadig holde mig i form. Jeg har derfor fundet en challenge på youtube der giver dig en video med forskellige yoga øvelser, i 30 dage. Jeg ser den på kanalen her. Jeg håber virkelig at jeg kan holde den her, da jeg normalt ikke er så god til sådan noget her. Men jeg vil gøre mit bedste, da det er noget jeg rigtig gerne vil.

2

 • Åh, yoga er sådan et vidunderligt middel på så mange planer! Jeg selv dyrker især vinyasa yoga, den form for yoga der giver sved på panden. Jeg elsker det! Adrienne er en super god lærer, hendes challenges er virkelig gode til at komme ind i yogaen. Held og lykke med det hele. xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Ja jeg synes hendes videoer er virkelig gode til at introducere yoga. Jeg kender ikke så mange forskellige slags yoga, men det ville da være sjovt at prøve den slags som du nævner at du laver meget. Vil også godt have sved på panden! Og tak skal du have!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZARA OVERTØJS FAVORITTER