VELKOMMEN TIL MIN BLOG!

SIG HEJ TIL HENRY

Fil 26-09-2015 11.03.53

Jeg synes lige at jeg vil præsentere jer for lille Henry, som er min fisk. Han er en han kampfisk, og er blå med lidt rød på sine finner.

Jeg fik ham i min 19 års fødselsdagsgave af mine forældre. Lige så længe jeg kan huske, har jeg haft ønsket mig en fisk, men min frygt har altid været at der ville være alt for meget arbejde ved det. Jeg ved ikke ret meget som fisk eller kæledyr, da jeg er bange for stort set alle dyr. Derfor ville jeg gerne have en fisk der var meget nem at passe, så jeg var sikker på at jeg ville kunne gøre det ordenligt. Henry skulle jo gerne have det så godt som muligt.

Henry her er dog meget nem at gøre glad. Han skal bare have et rent hjem en gang om ugen og så self. mad hver dag.

Fil 26-09-2015 11.04.16

Jeg elsker at sidde og kigge på fisk – der er ikke noget mere beroligende. Det er så dejligt afstressende at kigge på dem.

Min helt store fiskekærlighed må dog gå til hvaler. De er virkelig det mest facinerende dyr i verden, efter min mening. Det er desværre bare ikke lige så nemt at have en hval som kæledyr. Derfor valgte jeg lille Henry, han er den smukkeste lille fisk, samtidig med at han er nem at passe.

Så ja, der fik I lige et lille indblik i min forkærlighed for fisk og I fik mødt søde Henry.

Er der nogle af jer der har fisk? Eller hvilket dyr går jeres helt store kærlighed til?

– Stine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN TIL MIN BLOG!